Whitney Tribute nu uit op cd en speciale cd/dvd combipack!

Op vrijdag 21 december 2018 verschijnt de registratie van het fenomenale eerbetoon van Glennis Grace: WHITNEY – a tribute by Glennis Grace – Live in Concert.

Op de cd en dvd zijn de hoogtepunten van die show gebundeld. De muziek is via de bekende digitale platforms te verkrijgen en beluisteren. De speciale cd/dvd is exclusief verkrijgbaar bij bol.com en de cd onder andere bij MediaMarkt.  

Glennis Grace: “De registratie is zo mooi geworden! Ik ben trots dat we met z’n allen zo’n geweldig eerbetoon aan Whitney Houston hebben neergezet. Het waren echt twee magische avonden. Je merkte hoeveel Whitney voor mensen heeft betekend en die energie voelden we op het podium. Ik hoop dat je dit terug hoort en ziet.”

Op de cd en dvd wisselen swingende up tempo hits als How Will I Know, I’m Every Woman en I Wanna Dance With Somebody af met gevoelige ballads als Run To You, All At Once, I Will Always Love You featuring Candy Dulfer en When You Believe, dat Glennis op ontroerende wijze samen bracht met zangeres Do.

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld je aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Whitney Tribute updates!