INFO

INFO

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy stond Glennis Grace op 6 en 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met WHITNEY – a tribute by Glennis Grace. Voor meer dan 22.000 bezoekers gaf zij met haar gasten een fenomenale eerbetoon aan de legendarische zangeres

In oktober 2018 konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van de indrukwekkende show waarin Glennis op ongekende wijze de hits van haar heldin ten gehore bracht. In september 2019 kwamen hier nog ruim 20.000 mensen mee. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies bleek direct dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren 80 en 90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis werd na afloop unaniem geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Heb jij het gemist, en wil ook je laten meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston, gezongen door Glennis Grace? Dan heb je nog een laatste kans om de show bij te wonen in de Lotto Arena op 26 oktober 2019.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston met een variatie aan nummers van de legendarische artieste.

DATUM

Vrijdag 6 september 2019

Zondag 8 september 2019

TIJDEN

Beide avonden:

Deuren open: 18:30
Start show: 20:00

TICKETS

Heb jij tickets besteld? Ga naar de event infopagina voor alle ins & outs!

blijf op de hoogte

contact

TICKETS & INFO

Eventim
www.eventim.nl
0900 – 1353 (60 cpm)

MEDIA & MANAGEMENT

DEMP Entertainment
leander@demp.nl

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld je aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Whitney Tribute updates!