MET SPECIAL GUESTS:

DO

EDSILIA ROMBLEY

ALAIN CLARK

BERGET LEWIS

CANDY DULFER

GLEN FARIA

JORDAN ROY

SEZINA STEUR

(finalist van The Voice Kids 2019)

ABOUT THE SHOW

Laat je meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston gezongen door Glennis Grace, die  Nationaal en Internationaal geroemd wordt om haar vertolkingen van deze legende. WHITNEY – a tribute by Glennis Grace, is een bijzondere ode aan Whitney Houston. Een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artieste.

HIGHLIGHTS:

CD / DVD

Op de cd en dvd WHITNEY – a tribute by Glennis Grace zijn alle hoogtepunten van de show gebundeld. Luister naar de mooie nummers via de bekende digitale platforms. De speciale cd/dvd is exclusief verkrijgbaar bij bol.com en de cd onder andere bij MediaMarkt.

VIDEO’S:

REACTIES:

“Ik was gekomen voor een avond Whitney Houston liedjes. Maar dit was anders, want wat jij vanavond gaf, was je ziel. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt. Om zo te stappen in iemand anders huid, die tot leven te wekken en ook nog eens jezelf te blijven. Buitenaards goed!”

Jandino Asporaat

“Wat een concert! Iedere noot was raak.”

Humberto Tan

“Qua imitatie helemaal geslaagd deze hommage. En dat is een niet te onderschatten prestatie.”

Stefan Raadgever

Het Parool

Het was echt niet normaal hoe goed. Dit is echt een grote reclamespot voor de Nederlandse muziekindustrie…Glennis zingt gewoon zo verschrikkelijk buitenaards goed. Ik vond het echt niet normaal!

Ronald Molendijk

RTL Boulevard

HOE HET BEGON…

Het is 5 oktober 1994. Glennis Grace staat aan de vooravond van de grote finale van de Soundmixshow. Een dag later doet zij waar zij op dat moment van droomt: ze geeft een verpletterde vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ en wint voor een miljoenenpubliek de finale.

Exact 24 jaar later komt een nieuwe droom uit en eert zij met ruim 11.000 mensen haar grote idool, inspiratiebron en grootste voorbeeld.

Direct na afloop van de show wordt Glennis bedolven onder de reacties waarin mensen vragen om een extra show. Met succes. Want op 6 en 8 september 2019 brengt Glennis de Whitney Tribute naar Rotterdam Ahoy.

BLIJF OP DE HOOGTE!

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld je aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Whitney Tribute updates!