Glennis Grace verkoopt AFAS Live uit met Whitney Tribute en geeft tweede show.

Door de grote belangstelling voor WHITNEY – a tribute by Glennis Grace, start maandag 19 maart 2018 om 10:00 uur de ticketverkoop voor een tweede avond om AFAS Live op 7 oktober 2018 .

Concert binnen 4 dagen uitverkocht

Direct na de bekendmaking van de eerste avond voor het concert ontstond een run op tickets. Zowel de websites van AFAS Live, whitneytribute.nl als glennisgrace.nl gingen plat door het hoge aantal bezoekers die een ticket wilden bemachtigen. Binnen vier dagen is het concert voor 5 oktober vrijwel uitverkocht.

“Het is belangrijk dat mensen haar kracht blijven herinneren.”

Glennis Grace over de grote belangstelling voor het concert: “Whitney Houston was een van de grootste artiesten van haar tijd, had een onevenaarbare stem en een schat aan fantastische nummers. Het is belangrijk dat mensen haar om haar kracht blijven herinneren. Het succes van deze show is daarom heel bijzonder en betekent veel voor mij. Het ontroert me dat zoveel mensen haar muziek nog steeds omarmen en live willen horen. Dat ik hieraan mag bijdragen en haar liedjes voor nog meer mensen mag vertolken is natuurlijk een enorme eer. Haar muziek roept bij zoveel mensen herinneringen op. Ik kan niet wachten om samen met het publiek terug te gaan naar die vervlogen tijden en Whitney’s mooie repertoire volledig in het licht te zetten.”

Check hieronder het persoonlijk berichtje van Glennis over het leuke nieuws:

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld je aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Whitney Tribute updates!