Glen Faria toegevoegd aan line-up!

Eerder werd bekendgemaakt dat Glennis o.a Edsilia Rombley, Alain Clark, Berget Lewis en Candy Dulfer mee zal nemen als special guests naar WHITNEY – a tribute by Glennis Grace-concert in Rotterdam Ahoy. 

Vanaf vandaag is daar ook Glen Faria aan toegevoegd. De veelzijdige artiest deed mee aan ‘De Beste Zangers’ in 2018 en liet daar zien dat naast rappen hij ook prachtig kan zingen. Glennis, die momenteel druk bezig is met de laatste voorbereidingen, laat weten: “Ik ben al een tijd fan van Glen Faria. Dat we nu samen de muziek van Whitney mogen eren in Rotterdam Ahoy vind ik écht te gek!”

Glen Faria

Glen Faria, vroeger bekend als MC Fit, is een veelzijdige artiest in Nederland. Naast zanger is Glen ook theatermaker en songwriter. Hij wordt bij het brede publiek bekend als lid van de hiphopformatie Flinke Namen, die hij samen met Sef, Murth the Man-O-Script en The Flexican vormt. In 2009 verschijnt het debuutalbum van deze groep, met hits als Wolken en Als Zij Langs Loopt en in 2013 verschijnt het eerste soloalbum van Glen Faria. Ook als songwriter heeft Glen Faria zijn succes bewezen; de hits Duurt Te Lang van Davina Michelle en Zij Weet Het van Tino Martin komen uit de pen van Glen Faria. 

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld je aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Whitney Tribute updates!