CHECK HIER DE LAATSTE INFO:

IT’S ALMOST SHOWTIME!

Wat leuk dat jij naar een van de shows van WHITNEY – a tribute by Glennis Grace komt! De eerste show zit erop en het was zo bijzonder en adembenemend. 

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt voor een geslaagde avond! Lees de informatie goed door, dan ben je helemaal op de hoogte en voorbereid.

Tot zondag 8 september in Rotterdam Ahoy. We kunnen niet wachten!

DE SHOW START OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TIJDEN

De shows vinden plaats op vrijdag 6 & zondag 8 september 2019.

Deuren open: 18.30 uur
Aanvang show: 20.00 uur
Einde show: 22:45 uur (inclusief pauze)

TICKETS

Heb je je e-ticket nog niet geprint of ben je deze kwijt? Je kunt jouw Ticketdirect e-ticket altijd terugvinden op de website van Eventim. Log in via Mijn Eventim en ga naar ‘Orderhistorie’, klik op ‘Nu de status bekijken’ en klik op je ordernummer. Vervolgens kun je het ticket printen. Ook kun je je ticket(s) terugvinden in de Eventim App via je orderhistorie. Deze is te vinden via het hoofdmenu in de app. De app kun je downloaden in de Google Play Store of App Store van Apple. Laat je je tickets scannen vanaf je mobiel? Zorg er dan voor dat je de tickets gereed hebt als je in de rij staat bij de ingang van Rotterdam Ahoy en dat je scherm op de maximale helderheid staat.

Heb je verder nog vragen over je tickets? Ga naar eventim.nl en klik rechts op de chatbutton of bel met 0900 – 500 1353 (gebruikelijke belkosten).

PARKEREN

Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor € 13,50 per auto per dag. Rotterdam Ahoy heeft de beschikking over 2.000 plaatsen. Deze kan echter snel vol raken. Wil je tijdens jouw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan jouw parkeerplaats met parkeergarantie voor € 17,50 (excl. transactiekosten á €1,85). Klik hier om een parkeerplaats te reserveren. Je print dit parkeerticket na betaling en toont dit aan onze parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. De parkeertickets zijn geldig voor P1, P2 of P3.

BORRELARRANGEMENT

Maak je avond bij WHITNEY – a tribute by Glennis Grace compleet met een borrelarrangement bestaande uit een glas sprankelende prosecco, dranken uit Hollands Assortiment (bier, wijn, fris) met tafelgarnituur en smakelijke borrelhapjes. Inclusief garderobe. Een borrelarrangement kost € 24,50 per persoon. Klik hier om een borrelarrangement te reserveren. Ook genieten tijdens de show? Er is ook een borrelarrangement plus, dit is inclusief twee consumptiemunten, te gebruiken tijdens de pauze. Een borrelarrangement plus kost € 31,- per persoon. Klik hier om een borrelarrangement plus te reserveren.

Als je een borrelarrangement hebt besteld, kun je deze vanaf een uur voor aanvang van de show af halen bij Restaurant Floyd.

 

DINERARRANGEMENT

Geniet van een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling in Restaurant Floyd in Rotterdam Ahoy. Dit arrangement is inclusief aperitief, driegangen diner, dranken uit Hollands Assortiment (bier, wijn, fris), ter afsluiting een kop koffie of thee en twee consumptiemunten, te gebruiken tijdens de pauze. Ook is er gratis garderobe. Een dinerarrangement kost € 70,- per persoon. Klik hier om een diner te reserveren voor vrijdag 6 of zondag 8 september.

VERVOER

Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie kijk je op 9292ov.nl en ret.nl. De laatste metro rijdt vanaf Zuidplein (richting Den Haag, RET Metro E) om 00.23 uur. De tijden zijn onder voorbehoud, dus check altijd zelf je terugreis.

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen. Op vananaarbeter.nl en anwb.nl/verkeer kun je de actuele verkeersinformatie vinden. Check vooraf of er werkzaamheden zijn op jouw route naar Ahoy en voorkom ongeplande extra reistijd.

ALPINE HEARING PROTECTION

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten het concert, is het belangrijk je gehoor altijd goed te beschermen. Om gehoorbeschadiging te voorkomen heeft Alpine verschillende oordopjes ontwikkeld. Bestel hier jouw ideale gehoorbeschermer.

TICKETS

Tassen

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar binnen te nemen in Ahoy. (Hand)tassen met een maximaal A4 formaat en een dikte van ongeveer 10 centimeter zijn uitgezonderd. Klik hier voor meer verduidelijking

Niet toegestaan om mee naar binnen te nemen:

Drank (m.u.v. water in plastic flessen van max. 0,5l zonder dop), overige vloeistoffen, eten, drugs, voetbalshirts, provocerende of gezicht bedekkende kleding, spandoeken, kartonnen/papieren borden met opschrift (tot een maximaal formaat van A4 is wel toegestaan), vlaggen of vlaggenstokken dikker dan 2cm en langer dan 1.5 meter, paraplu’s/parasols, selfie-sticks, professionele camera’s, film-, geluids-, GoPro-toestellen en andere beeldopnameapparatuur.

Volgende voorwerpen mogen alleen met een doktersverklaring naar binnen:

Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte. Over het algemeen geldt: als je twijfelt of je iets mee mag nemen, dan mag het waarschijnlijk niet.

Let op: voorwerpen die niet mee naar binnen mogen, worden niet in bewaring genomen. Neem dus geen onnodige voorwerpen en waardevolle bezittingen mee.

GARDEROBE AHOY

Je kunt tijdens jouw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Rotterdam Ahoy. Je kunt voor € 2,- per item jouw jas en andere spullen afgeven.

We wensen je een fantastische avond!

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld je aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Whitney Tribute updates!